Skip to content
Politică

Gabriela Firea, despre legea”defăimării sociale”:”Au distorsionat conținutul”

Sâmbătă seară în emisiunea „Dosar de politician” de la postul B1 TV, jurnalistul de investigație Silviu Mânăstire avut-o ca invitată, în platoul televiziunii, pe purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea.

Senatoarea a vorbit în cadrul emisiunii despre dificultatea în care a fost pus PSD de „legea defăimării sociale” inițiata de către președintele PSD, Liviu Dragnea.

„În primul rând nu este legea „defăimarii” este legea privind asigurarea toleranței. PSD a fost ținta unei campanii de denigrare din partea PNL. Toată dezbaterea este rezultatul necunoașterii. Toleranța nu se referă la Facebook, s-au retras și amenzile, iar parte din această lege se găsește și în Codul Penal și în Codul Civil”, a adăugat Gabriela Firea.

Totodată, potrivit acesteia, Partidul National Liberal este singurul vinovat de amploarea din mediul virtual pe care a creat-o aceasta lege.

„PNL a orchestrat această campanie, în mod intenționat au distorsionat conținutul acestei legi. Oamenii nu au citit legea”, a conchis purtătorul de cuvânt al PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *