Gabriela Firea, dezvăluiri despre dezbaterea finala Băsescu- Geoană din 2009. Cine trebuia să modereze discuția inițial

Senatorul PSD, Gabriel Firea, a dezvăluit într-o emisiune televizată la RTV ce s-a întâmplat la dezbaterea finală din cadrul alegerilor prezidențiale din 2009 și cine trebuie să modereze inițial discuția dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu.

„În urma unor discuții între staffurile de campanie, s-a luat o hotărâre ca ultima dezbatere electorală să fie moderată de mie (n.r.: în 2009 Gabriela FIrea era încă jurnalist) și de domnul Hurezeanu. Am fost invitați la TVR pentru a avea o discuție. Ne-am prezentat împreună, am așteptat să purtăm discuția, ne-am pregătit mult timp și ni s-a spus că din partea staffului domnului Traian Băsescu nu mai suntem noi agreați și va fi un alt moderator”, a dezvăluit FIrea.

”Ulterior, stafful PSD  a spus că oricum vrea dezbatere, indiferent cu cine va fi moderator. Și eu și domnul Hurezeanu ne-am întrebat de ce nu eram noi persoanele potrivite pentru a adresa întrebările firești într-o astfel de dezbatere”, a mai spus Gabriela Firea la România TV, potrivit dcnews.ro.

După cum știm, dezbaterea a fost moderată de jurnalistul Robert Turcescu, cel care a precizat în urmă cu câteva zile că este ofițer sub acoperit. Asupra acestuia au fost lansate, după dezbaterea prezidențială din 2009, acuzații conform cărora a fost partinitor în favoarea candidatului PDL de atunci, Traian Băsescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL