Skip to content
Politică

Gabriela Firea: ”Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!”

Inquam Photos / George Călin

Gabriela Firea susține că o mulțime de români ar mai fi acum în viață ”dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul”.

”Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și neplăcerile infectării – unii cu sechele pe viață -, dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul?

Mulți, foarte mulți!

Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general.

I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital COVID, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.

Praful s-a ales de tot!

Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *