Skip to content
Politică

Gabriela Firea: Îi vom chema în instanță pe toți cei care dezinformează despre Primăria Capitalei

Inquam Photos / George Calin

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marți, că, prin atacurile virulente venite din pareta opozanților săi, se dorește știrbirea prestigiului instituției pe care o conduce, scrie b1.ro.

Gabriela Firea anunță că îi va da în judecată pe cei care arunca în presă minciuni despre activitatea sa și a consilierior generali, fără să aibă argumente și justificări ce pot fi dovedite în instanță.

Cred că ne unește dorința de a face ceva bun, trainic în București. Că fiecare are o altă soluție este adevărat, de aceea suntem și în grupuri politice diferite, însă cred că între noi trebuie să existe respect. (…) Avem peste 100 de proiecte pe ordinea de zi. Din fericire, în București se construiește legal. Nu vom mai lăsa ca minciuni despre activitatea mea și a consilierilor generali să fie transmise pe rețele de socializare. Ne vom apăra în instanță. Nu suntem reclamanți de profesie. Nu îmi place să reclam, nu facem altceva decât să apărăm prestigiul instituției”, a decarat Gabriela Firea la începutul ședinței CGMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *