Gabriela Firea îl pune la zid pe Iohannis, după atacurile furibunde lansate de PNL

Purtatorul de cuvânt al lui Victor Ponta, Gabriela Firea, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, că ”se simte nevoită să își ceară iertare pentru ceva care nu a gândit și nici nu a spus” și că afirmațiile celor din staff-ul PNL sunt rău intenționate.”

De asemenea, Firea a explicat că ”mai este suficient timp să mai aflăm și altele” despre prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, cel despre care afirmă că în tinerețe ar fi avut legături și afaceri dubioase legate de înfierea de copii români.

„Ma vad nevoita sa imi cer iertare pentru ceva ce nu am gandit si nici nu am spus, dar consider ca este de datoria mea sa fac acest lucru, cata vreme au avut grija unele persoane rau-intentionate sa puna pe seama mea o declaratie care a afectat persoane absolut nevinovate si onorabile.

Am afirmat ca voi vota un candidat care este si parinte, pentru ca eu insami provin dintr-o familie numeroasa, am doi baieti si mai astept un copil. De asemenea, am foarte multi membri din familie si prieteni cu multi copii dar si unii care nu au copii, din diferite motive.

Am si explicat, ca nu fac nicio referire generala la toate cuplurile din Romania care nu au copii. Interventia mea l-a vizat strict pe domnul  Iohannis, care in tinerete facea traduceri, unii spun chiar mai mult, in afaceri dubioase cu infierea de copii romani, pentru ca, ulterior, in 2014, sa ne informeze ca, deoarece nu a investit in educatia copiilor, a investit in imobiliare – o jignire la adresa tuturor familiilor cu copii din Romania, dupa opinia mea.

Pentru a masca aceste realitati, staff-ul domnului Iohannis a trecut la un atac furibund la adresa mea, a familiei mele, la jigniri si amenintari. Doar prin aceste metode, plus manipulari si rastalmaciri de cuvinte, il mai pot apara pe domnul Johannis, un om a carui pasiune in viata par a fi casele. Aseara i s-a descoperit a 7-a. Pana la finalul campaniei mai avem timp sa aflam si de altele”, a precizat purtătorul de cuvânt al prezidențiabilului PSD, Victor Ponta, Gabriela Firea.

”Sunt un om tolerant si nu am dorit sa jignesc pe nimeni. Campania electorala a capatat, observ, accente murdare dar eu sunt convinsa ca cei care au pus la cale acest scenariu de dezinformare vor plati, intr-o forma sau alta.

Cel mai urat este ca are de suferit si familia mea, si copiii mei, care nu au gresit cu nimic domnului Johannis si staff-ului sau. Fiul meu cel mare este improscat cu noroi pe nedrept, cu informatii eronate. Baiatul meu a luat Bac-ul, a intrat si la facultate. Ma astept sa aflu de la staff-ul de campanie al domnului Iohannis si ceva despre copilul meu care urmeaza sa se nasca prin aprilie-mai. Le vom duce toate, cu incredere si speranta ca adevarul va iesi la lumina. In final, le cer scuze inca o data celor carora le-am creat o stare neplacuta, fara voia mea”, spune Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa”, a mai explicat senatorul PSD.

Citește și: Se cere revocarea din funcția de purtător de cuvânt a Gabrielei Firea

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: