Skip to content
Politică

Gabriela Firea, în război total: Ponta stă toată ziua cu doamna Dăncilă în gură. Mă îngrozesc de strategia lui Oprişan

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat luni că îi va trimite pe WhatsApp poezia ”Trei, Doamne, şi toţi trei” lui Victor Ponta, din care liderul Pro România a citat greșit când s-a referit la ea, la Viorica Dăncilă şi la Lia Olguţa Vasilescu. Ea a comentat că poezia este foarte tristă şi este despre un bărbat care şi-a pierdut trei băieţi pe front, iar dacă Victor Ponta nu ştie că referirea la Doamne ”nu era la nişte cucoane din politică” e grav.

 

Şi fostul nostru coleg, Victor Ponta nu ştie ce să mai facă să crească în sondaje spunând lucruri urâte despre  PSD. Acum a scăpat de domnul Dragnea, ne-a luat pe noi la rând. Toată ziua este cu doamna Dăncilă în gură, toată ziua este cu mine în declaraţii şi toată ziua este cu doamna Olguţa Vasilescu”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a spus că Victor Ponta, actualul lider al Pro România, a citat o poezie, fără să ştie exact la ce se referă poezia respectivă.

Chiar a făcut şi o afirmaţie care nu îi aduce cinste pentru că a dat un citat greşit şi îmi pare rău, dar este o poezie care trebuia să o citească în copilărie. Şi anume a spus că la preşedinţia  PSD şi pentru candidatura la Palatul Cotroceni se bat în PSD trei doamne: Doamna Dancilă, doamna Firea, doamna Vasilescu, niciuna nu are şanse să intre în turul doi, niciuna nu va obţine un scor satisfăcător. Şi într-un final a spus în zeflemea Trei Doamne şi toţi trei. Eu ştiam că acea poezie este foarte tristă şi este despre un bărbat care şi-a pierdut trei băieţi pe front. Dacă domnul Ponta nu ştie că referirea la Doamne nu era la nişte cucoane din politică, ci la Dumnezeu şi că era plânsul în versuri al unul bărbat, tată, care îşi pierde trei  feciori pe front, e cam grav. O să îi trimit pe WhatsApp poezia”, a declarat Gabriela Firea.

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, luni, că se îngrozeşte la gândul că Marian Oprişan va face strategia politică a partidului şi că va citi doar acea parte din strategie care nu-i va aparţine acestuia. ”Dacă după elucubraţiile spuse CEx-ul trecut de către domnul Oprişan încă ne mai bazăm pe dumnealui să ne facă strategia politică a partidului…”, a spus Firea, susţinând că acesta a făcut o serie de afirmaţii pentru a o ataca pe ea. În plus, Firea susţine că nu a făcut o grupare împotriva Vioricăi Dăncilă.

Îmi e groază, mă îngrozesc. Dacă după elucubraţiile spuse CEx-ul trecut de către domnul Oprişan, încă ne mai bazăm pe dumnealui să ne facă strategia politică a partidului, eu ce să spun. O să citesc partea din strategie care nu-i aparţine domnului Oprişan”, a spus, luni, Gabriela Firea, întrebată ce părere are despre faptul că Marian Oprişan va face strategia partidului.

Aceasta a povestit că Marian Oprişan a acuzat-o că i-ar fi scris lui Paul Stănescu, atât declaraţia de presă, cât şi un mesaj postat pe grupul de WhatsApp intern.

Domnul Oprişan l-a acuzat, de fapt, pe domnul Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu încep eu să vorbesc despre problemele gramaticale că e chiar domeniul meu. Haideţi să fim civilizaţi şi să ne păstrăm o limită. (…) Nu este normal. După ce dumnealui l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul preşedinţilor PSD de pe WhatsApp, cu nişte minciuni că vrea să facă partidul mic să îl dea la domnul Ponta, şi eu l-am apărat, şi doamna Olguţa Vasilescu l-a apărat, şi domnul Buzatu l-a apărat şi de supărare că am îndrăznit noi să facem apel la înţelepciune s-a răzbunat pe mine venind cu tot felul de aberaţii”, a mai spus Firea, conform news.ro.

Firea susţine că Marian Oprişan le-a cerut lui Paul Stănescu şi soţului său să-l susţină pentru a prelua şefia PSD, pe vremea când partidul era condus încă de Liviu Dragnea.

Asta a fost toată discuţia şi i-au spus că totuşi nu decidem noi preşedintele PSD. De aici şi până la a veni să spună aberaţiile din ce este cale lungă şi eu stau să mă întreb cui îi slujea acel episod în care domnul Oprişan mă ataca pe mine pentru că nu cred că era de capul lui”, a mai spus Gabriela Firea.

Aceasta susţine că nu a fcut o tabără împotriva Vioricăi Dăncilă.

Nu am făcut o grupare anti-doamna Viorica Dăncilă. Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva. Îmi pare rău că nici măcar nu s-a preluat o altă conducere decât cea domnului Dragnea şi deja suntem împărţiţi în grupuri, grupuleţe şi nu este firesc. În loc să dăm un mesaj de unitate, un mesaj de solidaritate, deja sunt unii care nu se simt atât de bine poziţionaţi”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *