Skip to content
Politică

Gabriela Firea intervine în disputa dintre Nicușor Dan și Clotilde Armand: ”Reglare de conturi mafiotă, în văzul lumii!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Disputa dintre Nicușor Dan și Clotilde Armand pe parcurile Herăstrău și Cișmigiu reprezintă o „reglare de conturi mafiotă în marea coaliție de dreapta PNL – USR – Plus, în văzul lumii”, afirmă fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD.

”Doamne, Doamne, câtā bātaie de joc la adresa cetățenilor! Azi, Nicusor se ceartā cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurātate, un pericol public! Domnilor imaculati Orban si Barna, nu vă luati incompetentii, lenesii si cāpusarii bugetelor acasa?

În afara contractelor cu firme de consultanta pentru prietenii lor, nu fac nimic!

Nimic pentru oameni!

Clotilde se laudā cā preia la sectorul 1 parcurile care apartin PMB, iar Nicusor îi transmite sā-si vadā de parcurile ei si sā nu uite cā are si o datorie!

Reglare de conturi mafiotă, în marea coalitie de dreapta PNL – USR – Plus, în vāzul lumii!!

Rusine sā vā fie!

Asa v-ati certat si pe spitale, si au rāmas fārā finantare!

Asa v-ati certat si pe termoficare, si oamenii nu au apā caldā, nu vor avea cāldurā!

Asa v-ati certat si pe investitii, iar oamenii de afaceri fug din Bucuresti, unde s-au blocat toate proiectele, si transferā sume importante de bani în alte mari orase ale tārii si în Budapesta, Sofia, Belgrad etc.

Ati mintit, ati manipulat, ati furat!

Un experiment politic hidos, fācut pe viata românilor!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *