Skip to content
Politică

Gabriela Firea intervine în scandalul momentului: ‘ Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD – ALDE’

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că își dorește ca alianța PSD-ALDE să continue. Edilul Capitalei mai spune că tensiunile din alianță au apărut pe fondul campaniei electorale pentru alegerile prezindențiale.

Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD – ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte și tensiuni politice. De ce îmi doresc acest lucru? Pentru că activitatea unei primării este legată sinergic de activitatea unor ministere, și avem foarte multe proiecte cu aceste ministere. Și vă pot da exemplu relației, uneori foarte tensionate, dintre RADET și ELCEN”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

Edilul Capitalei este de părere că tensiunile din alianță vin pe fondul campaniei pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Este păcat că au apărut aceste tensiuni, și eu le pun pe seama faptului că suntem deja în campania pentru alegerile prezidențiale, și fiecare candidat încearcă să se poziționeze cât mai bine (…) Am văzut și replicile fostului nostru coleg, care a fost președintele PSD, și care spune că PSD este un partid de puncte, puncte, puncte, să nu-i mai fac eu acum reclamă, eu cred că în toate partidele sunt și oameni de ispravă, sunt și oameni care nu fac cinste, atât la PSD, la PNL, la USR”, a mai declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *