Skip to content
" "
Societate Sport

Gabriela Firea: „Ion Țiriac m-a invitat, ieri, pe Arena Națională. I-am spus că mai e de așteptat”

Inquam Photos / Octav Ganea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, a invitat-o miercuri pe Arena Națională, la evenimentul pentru celebrarea titlului de la Wimbledon obținut de Simona Halep, dar că a refuzat, scrie sport.hotnews.ro.
A fost un eveniment foarte neplăcut anul trecut, în care eu am fost solicitată să mă prezint și am organizat în câteva ore totul. Nici nu mi-a trecut prin cap, așa cum s-a spus, să mă lipesc de o mare campioană, nici nu aș putea. Asta e o manipulare, că cineva ar putea să ia din aura și din simbolistica unui mare campion. A fost cadoul de ziua mea, Simona Halep a câștigat de ziua mea, 13 iulie, am fost fericită și eu și familia mea, dar am stat cuminți, am spus <Nu mai vrem să supărăm pe nimeni, să se considere că vrem să ieșim în față>”, a declarat Gabriela Firea, la emisiunea „Marius Tucă Show”.
Primarul a precizat că Ion Țiriac a rugat-o să se prezinte miercuri la Arena Națională, cu promisiunea că va intra alături de ea pe scenă.
M-a sunat domnul Țiriac de ziua mea, spre seară, după un eveniment istoric, și m-a rugat să mă implic și să organizez această primire a Simonei Halep, că nu vrea să lucreze cu altă structură. Domnul Ion Țiriac poate confirma, m-a rugat să vin și mi-a spus „intrați cu mine”, pentru că eu, peste tot pe unde am fost în lume, oficialitatea care era acolo, primarul, intra, oferea și pleca, nimeni nu avea de gând să stea jumătate de oră, că e normal. I-am spus (domnului Țiriac -n.r.) <vă mulțumesc, dar consider că mai e de lucru, de așteptat, până vom ajunge în acea normalitate în care să respectăm o personalitate care a fost aleasă>, pentru că eu nu am fraudat această poziție„, a completat Gabriela Firea.
Simona Halep a prezentat, miercuri, în cadrul unei ceremonii pe Arena Națională, la care au participat peste 20.000 de oameni, printre care Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Năstase, Gabriela Szabo, trofeul de la Wimbledon. Primarul general al Capitalei, organizator al evenimentului alături de Federația Română de Tenis, a lipsit de la eveniment.
Anul trecut, când Simona Halep și-a prezentat, tot pe Arena Națională, trofeul de la Roland Garros, Gabriela Firea a fost huiduită de către suporteri.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *