Skip to content
Politică

Gabriela Firea: „Klaus Iohannis fuge de justiție”

Prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis că Iohannis fuge de justiție, afirmând totodată că prezidențiabilului ACL îi este teamă de o decizie definitivă și irevocabilă a ÎCCJ.

„Klaus Iohannis fuge de Justiție. Tergiversările repetate ale procesului pe care candidatul ACL îl are cu ANI pe motiv de încălcare a legii privind compatibilitatea în funcțiile publice sunt dovada clară a faptului că lui Iohannis îi este teamă de o decizie definitivă și irevocabilă a ÎCCJ.

Domnul Iohannis a întârziat, spre exemplu, câteva zile bune, înainte să depună un punct de vedere la ICCJ în acest dosar.

Suspiciunile care planează asupra candidatului Iohannis privind incompatibilitatea să ar fi trebuit clarificate până în acest moment, dar tergiversările repetate ale procesului cu ANI din partea echipei primarului Sibiului au avut ca obiectiv împingerea deciziei ÎCCJ după alegeri”, a declarat Gabriela Firea.

Totodată, Firea mai spune că explicațiile lui Iohannis în acest caz sunt puerile și arată lipsa de responsabilitate a acestuia.

„Explicațiile lui Klaus Iohannis și în acest caz sunt puerile și ne arată încă o dată lipsa de responsabilitate a celui care vrea să fie președintele românilor”, a transmis purtătorul de cuvând al PSD, Gabriela Firea.

8 comentarii la “Gabriela Firea: „Klaus Iohannis fuge de justiție”

  1. Declaratii politice de campanie.Stimata doamna ar trebui sa taca daca s-ar gindi putin la actualul sot al dinsii -primarul de Voluntari Pandele -care are si el probleme ce stau sa iasa la suprafata.Tupeul si nerusinarea acestei politruce ce si-a descoperit talentul „politic” la a ldoilea mariaj si care improasca in stinga si in dreapta cu noroi si rautate in sprijinul celor care au propulsat-o este dezgustator dar se inscrie in trendul limbajului politic autohton.Nu va fie frica ,toata lumea politica pica.

  2. Il pupati in c-r pe IOHANNIS voi ce-l vorbiti de rau.
    Pana nu dispar toti PSD-sti tara nu o sa mearga bine in veci.
    Intradevar Iohannis nu promite marea cu sarea si nu stie sa vorbeasca minciuni dupa minciuni cum o faceti voi de 25 ani. Un exemplu clar este aici. Citez din MEDIAFAX.RO . { Oraşul Sibiu, inclus într-un top al celor mai fermecătoare oraşe din Europa } si in toate localitatile unde traiau sasii erau un exemplu pentru romani.
    Doamna Gabriela , in TV erati mai corecta , nu prea merge cu minciuna dar ce sa-i faci acum a devenit obisnuinta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *