Skip to content
Politică

Gabriela Firea laudă rectificarea bugetara

Prin intermediul unei declarații de presă, senatorul PSD Gabriela Firea, transmite că rectificarea bugetară pe care Guvernul Ponta a aprobat-o în ședința din 3 decembrie va transfera resurse financiare către plata unor datorii, către persoane fizice care și-au câștigat în instanță drepturi de natură salarială, sau către persoane juridice, precum și către sectoare prioritare cum ar fi Armata sau Sănătate, iar o astfel de rectificare bugetară nu poate fi decât pozitivă.

„Rectificarea bugetară pe care Guvernul Ponta a aprobat-o în ședința din 3 decembrie va transfera resurse financiare către plata unor datorii, către persoane fizice care și-au câștigat în instanță drepturi de natură salarială, sau către persoane juridice, precum și către sectoare prioritare cum ar fi Armata sau Sănătatea.

Acest lucru este posibil grație unui spațiu fiscal creat în cursul acestui an în care, contrar așteptărilor multora, Guvernul nu a intrat în spirala cheltuielilor cu iz electoral și a preferat să gestioneze cu maximă responsabilitate banul public.

Am luat notă de opinia exprimată de Consiliul Fiscal în legătură cu această rectificare bugetară, chiar dacă aceasta conține, pe lângă argumentele tehnice, și o cantitate considerabilă de aprecieri politice.

Considerăm însă pe deplin justificată și susținem decizia Guvernului de a micșora presiunea fiscală pentru anul viitor și alocarea unor fonduri suplimentare către Sănătate sau Apărare.

O astfel de rectificare bugetară nu poate fi decât pozitivă!”, transmite Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *