Firea, mesaj de Ziua Tineretului: „Tinerii sunt cei care pun lumea în mișcare”. Ce proiecte propune candidatul PSD

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, pentru tineri și pentru cei care se simt „tineri în suflet”, de Ziua Tineretului. 

„Tinerii sunt cei care pun lumea în mișcare”, își începe Firea mesajul pe Facebook, în care transmite și proiectele pe care le-a derulat în mandatele sale de primar general și ministru al Familiei, în sprijinul tinerilor.

Tinerii sunt cei care pun lumea în mișcare și, dacă avem înțelepciunea să le fim alături, dacă îi sprijinim, îi susținem și îi îndrumăm, avem șansa să construim lumea pe care ne-o dorim pentru copiii noștri și pentru noi.

Am fost mereu și voi rămâne un partener al tinerilor, am susținut și promovat tineri – și în timpul mandatului de primar general, și în perioada în care am fost ministru. Din echipa mea de colaboratori au făcut și fac parte tineri.

La Ministerul Familiei, Firea a pornit programul FIV, creditele Family Start și Student Invest, care sprijină mii de tineri, afirmă fostul ministru.

Din păcate nu la fel s-a întâmplat cu proiectele pentru tineri pe care le-am inițiat cât am fost primar general, majoritatea fiind închis, iar Centrul pentru Tineret al Municipiului București fiind tras pe linie moartă.

Candidatul Firea enumeră și proiectele pe care le are în vedere pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, întrucât acestea vor fi „o parte importantă a programului de guvernare locală pentru mandatul meu ca primar general”

Cardul pentru Tineret București – reluăm proiectul început în mandatul anterior și introducem mai multe reduceri și oferte pentru tinerii din Capitală.

Centre pentru Tineret – înființăm în fiecare sector centre unde tinerii vor participa la cursuri gratuite de calificare, IT, limbi străine etc.

Programul FIV – reluăm proiectul prin care sunt sprijinite cuplurile infertile și prin care s-au născut aproape 600 de copii în București.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: