Skip to content
Politică

Gabriela Firea, mesaj dur pentru un ministru PNL: Totuși, aveți puțină jenă de ridicol!

Inquam Photos/George Calin

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea îl face mincinos pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, după ce acesta a afirmat că proiectul centralei electrice de termoficare (CET) Titan a fost blocat de vechea administrație bucureșteană condusă de Firea în calitate de edil.

„Când incompetenta este dublata de ticalosie. Ministrul penelist al energiei, Virgil Popescu, zice ca nu l-am lasat eu timp de un an de zile sa pună in functiune CET Titan. Si ca de aceea ajungea greu apa calda in Colentina.

Serios? Dar cum il blocam? Ce faceam? Cum reuseam? Culmea tupeului! Atat eu, cat si colegii mei, am solicitat in nenumarate randuri redeschiderea CET Titan de catre guvern!

Domnule ministru mincinos, cum v-am blocat, CET-urile fiind la ELCEN si aceasta entitate in subordinea Dvs? Va bateam? Va sechestram? Va loveam cu rigla peste degete să nu semnati vreun document?

Va bantuiam prin somn? Cum poate orice primar de pe planeta să blocheze un ministru sa-si indeplineasca atributiile legale?

Eu inteleg ca tot ce nu merge e din “vina Pe-se-deee” si “Fi-reaa” dar, totusi, aveti putina jena de ridicol! Si dansatoarea din buric de la DSP Bucuresti tot eu am numit-o? Si Dvs ati luat covid tot pentru ca eu v-am dat masca jos sau v-am trimis virusi telepatic? Obraznicia penelistilor nu mai are nicio limita!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *