Gabriela Firea: Mi-aş dori să fiu primar general, pentru că pot să fac lucruri într-un ritm rapid pentru Capitală

Gabriela Firea Marcel Ciolacu
Sursă foto: Octav Ganea

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat miercuri despre preluarea funcţiei de preşedinte al PSD, după ce Marcel Ciolacu ar pleca din funcţie, că sub nicio formă nu îşi doreşte aşa ceva. Ea a precizat că şi-ar dori să fie primar general, pentru că simte că poate să facă lucruri într-un ritm mult mai rapid pentru Capitală, pentru că acum ştie ce a greşit şi ce a făcut bine.

Gabriela Firea a fost întrebată la Prima TV dacă îşi doreşte să fie preşedintele PSD, după ”era” Ciolacu.

”Vă răspund cu toată sinceritatea: Nu, sub nicio formă şi am fost în această postură, de primar general, funcţia cea mai aleasă, cu cele mai multe voturi, după preşedintele ţăriii, când s-a terminat era Dragnea, şi eram în aceeaşi încăpere cu domnul Marcl Ciolacu, cu domnul Sorin Grindeanu, cu Mihai Tudose şi alţi colegi. Şi mi s-a pus această întrebare. Şi am spus nu, categorig nu, sunt un om de administraţie, sunt mai mult decât onorată să fiu prim-vicepreşedinte şi lider al PSD Bucureşti, rămân în această poziţie şi vreau să ajung la primărie”, a răspuns Firea.

Despre faptul că se află şi pe lista la europarlamentare şi ar putea merge la Bruxelles, Firea a arătat că vrea să vadă ce se întâmplă duminică la alegerile locale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: