Gabriela Firea, noi atacuri la prezidențiabilii lui Băsescu

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al prezidențiabilului PSD, a lansat astăzi noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, Monica Macovei și Elena Udrea, precizânt că România este amenințată de aceștia, având în vedere că aceștia își propun să continuie regimul impus de Traian Băsescu.

”În acest moment, România este ameninţată şi de urmaşii lui Băsescu: Iohannis, Udrea şi Macovei. După votul celor 7,4 milioane de români, din 2012, nimeni nu ar trebui să-şi mai pună problema dacă e oportun ca Traian Băsescu să mai stea sau nu la Cotroceni.

Acesta ar fi trebuit să plece singur, a doua zi după ce a fost demis. Fiecare zi fără Traian Băsescu la Cotroceni ar fi o zi câştigată pentru România. Chiar dacă preşedintele s-a agăţat de scaun împotriva voinţei populaţiei, ideea unei noi suspendări trebuie atent analizată, pentru a nu relua teme pe care CCR le-a considerat deja ca nefiind încălcări ale Constituţiei.

PSD este principalul bastion de luptă cu regimul Băsescu şi, pentru că au mai rămas doar 14 săptămâni până când actualul preşedinte va deveni istorie, este foarte important ca fiecare acţiune să fie bine cântărită, astfel încât obiectivul final, ce trebuie atins în noiembrie, să nu fie periclitat.

În acest moment, pe lângă Băsescu, România este ameninţată şi de urmaşii săi, Klaus Werner Iohannis, Elena Udrea şi Monica Macovei, cei care vor să perpetueze regimul Băsescu”, transmite vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: