Skip to content
Societate

Gabriela Firea: Peste 60.000 de bolnavi cronici din Bucureşti, uitaţi de primarul Nicuşor Dan

Gabriela Firea Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, afirmă că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, i-a uitat pe cei pest 60.000 de bolnavi cronici din Bucureşti, care primeau un ajutor de 500 de lei lunar.

Mă întreb: oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60.000 de bolnavi cronici din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inima de piatră! Din februarie nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria Generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social-democrați, de peste 3 ani. 6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primită de la guvern este infimă.

Se întreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunțat acești oameni năpăstuiți de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remușcare?”, a scris Firea pe pagina oficială de Facebook a Partidului Social Democrat.

Fostul edil al Capitalei afirmă că bani pentru continuarea campaniei de ajutorare a bolnavilro cronici există, dar Nicuşor Dan nu vrea să plătească.

Bani sunt, nu există scuza lipsei de buget! Nu vrea sa plătească, pur și simplu! E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor si a camarilei politice! PNL și USR PLUS, care l-au făcut primar pe acest om incapabil, indiferent și insensibil, fac ceva? Se implică pentru oameni?

În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv că nu scumpesc transportul – și l-au scumpit -, că vor livra apă caldă – și nu au livrat -, că nu vor tăia sprijinul pentru persoane cu dizabilități, și l-au suspendat! O acțiune monstruoasă! Oameni care nu au milă de semenii lor aflați in nevoie! #JunglaDeDreapta #NuLePasaDeOameni #InimiDePiatra”, a mai scris Firea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *