Gabriela Firea promite 200 de obiective realizate, dacă va câştiga un nou mandat la Capitală

Sursă foto: Facebook / PNL

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a promis realizarea a 200 de noi obiective, dacă va câştiga un nou mandat, alături de echipa social-democrată, susţinând că Nicuşor Dan nu a făcut nimic pentru bucureşteni, pentru tineri, nu a finalizat proiectele începute de ea şi a blocat primari de sector.

„În mandatul 2016 – 2020, eu am aici doar o sinteză, sunt 100 de realizări social-democrate din perioada 2016 – 2020. O sută, nici mai mult nici mai puţin – toată munca noastră de patru ani de zile, în condiţiile în care aproape un an de zile a fost blocat cu pandemia, deci s-a lucrat foarte greu, aşa cum ştiţi, au fost restricţii pe toate şantierele şi în toate activităţile economice”, a afirmat ea.

Firea l-a invitat pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, să vină cu „acele 20 de proiecte” despre care a declarat într-un interviu că le-a realizat, în faţa celor 100 de proiecte social-democrate, iar bucureştenii să aleagă pe data de 9 iunie.

„Spunem răspicat, garantăm, nu să promitem, ce vom face dacă bucureştenii vor decide că noi trebuie să ne întoarcem la Primărie, o să facem nu 100, 200 de proiecte, pentru că acum avem mai multă experienţă, ştim ce am greşit, ştim ce nu trebuie să mai facem, am învăţat şi din realizări şi din nerealizări”, a adăugat ea.

Potrivit candidatei PSD, actualul primar general „nu a făcut nimic”.

„În Sectorul 1, eu pot să vin să arăt creşele, grădiniţele şi şcolile modernizate şi serviciile de tip after school. Eu pot să vin să arăt că la Spitalul Sfânta Maria, în ciuda USR, s-au realizat operaţii chirurgicale complexe pentru transplant pulmonar ceea ce ni s-a interzis şi au fost trimişi pacienţi români în străinătate în mare parte pe cheltuiala lor. Şi Podul Străuleşti. Să vină să ne arate un pod măcar, unul cât de mic, 20%. Nu mai vorbesc de parcuri. Aşa cum sunt parcurile din Sectorul 1 acum, nu au fost niciodată. (…) În Sectorul 2, cum se circula înainte de mandatul nostru şi cum se circulă acum? (…) Vom fluidiza traficul”, a arătat social-democrata.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: