Skip to content
Politică

Gabriela Firea propune ca PSD Bucureşti să-l susţină pe Ciolacu pentru preşedinţia partidului

Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, propune ca filiala să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al PSD şi solicită transmiterea către conducerea interimară a unei solicitări privind organizarea unui Congres extraordinar al PSD în data de 29 februarie. La rândul său, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid că trebuie să o susţină pe Firea pentru un nou mandat la Primărie.

„Cred că PSD are nevoie de un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească şi nu să ne dezbine, care să stea puţin în concediu şi în week-end şi să fie alături de noi şi alături de oameni”, a afirmat Firea duminică după amiază, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.

Ea a propus susţinerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al PSD

La rândul său, Marcel Ciolacu le-a transmis social-democraţilor că trebuie să o susţină pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei „cu întreaga energie şi pricepere”.

„Avem nevoie de luptători adevăraţi, de oameni care nu dau înapoi, de oameni care nu renunţă, pentru asta o susţin pe Gabi Firea şi pe toţi primarii noştri de sectoare. Dacă vom câştiga alegerile în Capitală, atunci vom câştiga alegerile în România. Avem nevoie de oameni cu experienţă, care au trecut proba de foc a votului direct”, a spus Ciolacu

„Pentru câteva luni, cu toţii putem lăsa în spate vechile probleme. Toţi adversarii noştri sunt în afara PSD”, a declarat liderul intermar al PSD.

El a acuzat „atacuri furibunde” din partea PNL la adresa Gabrielei Firea, spunând că liberalii se tem că aceasta ar putea câştiga un nou mandat.

„Astăzi, toate pârghiile de putere pe care le deţin, toate gurile de tun pe care le au în media, toate resursele lor sunt îndreptate împotriva Gabrielei Firea. Asta arată cât de mult se tem de ea. Dacă nu le-ar fi păsat nu ar fi cheltuit sume uriaşe pentru campania împotriva ei, au dus această luptă atât de departe încât nu mai realizează că lovesc direct în bucureşteni, adică cei cărora le cer votul”, a precizat Ciolacu.

„Am înţeles că există bănuieli că nici avaria de ieri de la CET Sud nu ar fi fost o avarie nevinovată, sper ca autorităţile să facă lumină”, a mai spus președintele interimar al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *