Skip to content
Politică

Gabriela Firea pune degetul pe rană: Românii fac foamea și mor prin spitale! Fără pițiponci la guvernare!

Inquam Photos/George Calin

Senatoarea PSD Gabriela Firea avertizează că, în timp ce partidele din coaliţie se ceartă, românii nu mai găsesc locuri pentru analize gratuite mai devreme de două luni. Fostul primar general al Capitalei lansează un nou slogan: „Fără piţiponci la guvernare!”.

Circ, pentru că nici pâine nu e! În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta, unii ajung în șomaj, alții lucrează cu jumătate de normă, altora li se micșorează salariile!

În vreme ce USR și PNL se amenință reciproc că își iau jucăriile și pleacă, în România nu mai găsești loc liber la analize gratuite, până în… iunie.

Ai bani, faci analizele contra cost, nu mai ai, te rogi să nu mori până când găsești loc la analize.

Doar ne-a spus Cîțu că Sănătatea nu e prioritate, iar Vlăduț Voiculescu a acceptat scăderea bugetului Sănătății, doar ca să obțină o funcție.

Acestea sunt problemele reale ale românilor, dragi politicieni de la PNL și USR, nu faptul că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele, sau că vă puneți iubitele să vă apere pe Facebook, insinuând că ați fi Mesia!

Iar în timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale! Fără pițiponci la guvernare!„, scrie Firea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *