Skip to content
Politică

Gabriela Firea recidivează și o toacă la greu pe Carmen Dan

nineoclock.ro

Gabriela Firea își dezamăgește încă o dată șeful de partid: nici vorbă să-și uite nemulțumirile și să facă pace cu Carmen Dan. Dimpotrivă, Firea o atacă în continuare pe colega sa de la Interne.

I-am mai reproşat doamnei ministru faptul că nu a avut grijă de oameni, nici de oamenii din Bucureşti sau din alte zone şi care nu erau violenţi şi au avut de suferit, dar nici de oamenii săi. Pentru că vreau să vă spun că jandarmii au dormit o noapte pe jos, fără saltele, fără paturi, îmbrăcaţi, ca nişte vite. Primăria Capitalei s-a îngrijit ca în următoare noapte jandarmii să fie cazaţi în nişte cămine, cu paturi, cu saltele, să aibă duşuri, să aibă toalete, să aibă mâncare – nu au avut nici mâncare, deşi veneau de la drum -, să aibă apă”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea duminică seară, la România Tv, potrivit news.ro.

În context, Firea a afirmat încă o dată că nu este normal ca astfel lucruri să fie trecute cu vederea, trebuie ca persoanele vinovate să-și asume greșelile.

Nu mi se pare normal ca aceste lucruri să fie trecute cu vederea. Dacă un coleg de-al nostru a greşit, trebuie să recunoaştem noi, ca echipă, această greşeală, că nimeni nu e de neînlocuit. Este deja al doilea mare scandal cu doamna ministru, după ce domnul premier Tudose a plecat tot din cauza domniei sale, acum este al doilea mare scandal în care domnia sa iese învingătoare pe greşeli evidente, iar noi toţi ceilalţi suntem paria”, a subliniat Gabriela Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *