Skip to content
Politică

Gabriela Firea: Reducerea veniturilor medicilor, discutată în Guvern. Domnule Vlad Voiculescu, citiţi ce semnaţi?

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
" "

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a publicat, luni, un memorandum discutat în Guvern referitor la reducerea veniturilor medicilor şi asistentelor, despre care ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a spus că este o minciună.

Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor – pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad Voiculescu, dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți? Ați discutat în Guvern, acum câteva zile, un Memorandum în care se precizează că sporurile din Sănătate sunt prea mari și că trebuie reduse! Iar colega dumneavoastră de Guvern, Raluca Turcan, chiar a făcut declarații în sprijinul aceleiași idei! Cine sunt, domnule Voiculescu, politicienii iresponsabili care spun că veniturile din Sănătate vor scădea, nu cumva dumneavoastră și doamna Turcan?!”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Conform calculelor făcute de liderii de sindicat din sănătate, scăderea veniturilor ar putea ajunge şi la 48%.

Cât despre scădere, liderii de sindicat din Sănătate au făcut calculele în baza Memorandumului și aceasta ajunge și la 48%! Iar toate acestea în pandemie! Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL – USR – Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți! #JunglaDeDreapta #NuLePasaDeOameni”, a mai scris Gabriela Firea.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *