Skip to content
Politică

Gabriela Firea, replică pentru Raluca Turcan: „E insensibilă la greutăţile semenilor”

Inquam Photos / George Călin

Gabriela Firea, senator PSD, a răspuns acuzaţiilor lansate de ministrul Muncii, Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook cu privire la veniturile bugetarilor.

„Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor. Deh, e durā! E de dreapta!

În loc să se concentreze asupra harababurii pe care au creat-o și continuă să o creeze în domeniul Muncii, doamne scrie în miez de noapte pe Facebook! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?

Doamna ministru, faptul că ați promovat și susțineți un Memorandum care duce la scăderea veniturilor medicilor, profesorilor, pompierilor, polițiștilor etc.. nu e vina Gabrielei Firea!

Nici faptul că inițial l-ați negat!

Faptul că am făcut publice intențiile dumneavoastră, adică Memorandumul privind salarizarea, i-a determinat până și pe colegii dumneavoastră din Coaliție, de la USR, să declare public că nu îl susțin!

Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat!

Succes!”, a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *