Skip to content
București

Gabriela Firea: Specialiştii lui NIMICuşor Dan nu reuşesc să ia note de trecere la examenele pentru funcţiile publice

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că “specialiştii” desemnaţi de actualul edil, Nicuşor Dan, să contruiască “Noul Bucureşti” nu sunt în stare să obţină note de trecere la examenele pentru ocupare funcţiilor publice.

Cel mai recent caz amintit de Firea este cel al lui Edmond Niculuşcă, care are specializarea în teologie, şi care a fost desemnat să consolideze Bucureştiul.

Specialiștii aduși de NIMICușor Dan să construiască “Noul București” pică pe capete examenele pentru ocuparea funcțiilor publice! Consilierii personali ai primarului general sunt disperați după putere, dar nu reușesc să obțină note de trecere la examene pentru ocuparea funcțiilor publice.

Cel mai recent caz este al „specialistului” Edmond Niculușcă, pus de NIMICușor Dan să consolideze Bucureștiul. De fapt, a blocat totul cu interese personale. Și nu o spun eu, ci fosta lui colegă, trimisă să-l consilieze juridic.

Niculușcă, teolog la bază, nu a reușit să promoveze examenul pentru funcția pe care o ocupă prin detașare din funcția de consilier personal. Păi nu erau ei cei care cereau meritocrație, transparență și specialiști în funcții publice de conducere?”, scrie Firea pe pagina de Facebook.

Ea precizează că Niculuşcă nu are nicio legitimitate să ocupe funcţia de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidare: “Sau lor nu li se aplică aceleași criterii? Ce legitimitate mai are domnul Niculușcă să ocupe, prin detașare, postul de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea dacă nu a fost în stare să promoveze examenul? Nu știe legile pe care ar trebui să le aplice în funcția publică pe care o ocupă? De fapt, Niculușcă îi calcă pe urme lui Dan. Ați uitat că primarul general a luat nota 3 când a vrut să se facă șef în Ministerul Culturii?

Consolidarea clădirilor cu risc seismic nu este o joacă! Acolo e nevoie de specialiști adevărați, cu studii în domeniul construcțiilor, cu experiență pe șantiere”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *