Skip to content
Politică

Gabriela Firea, taxată dur de Iliescu pentru declarațiile împotriva lui Iohannis

" "

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reacţionat după afirmaţiile senatoarei Gabriela Firea despre prezidenţiabilii fără copii, criticând-o pe aceasta pentru ”stângăcie” şi ”ieşirea nepotrivită”.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a criticat declaraţiile Gabrielei Firea despre prezidenţiabilii care nu au copii, spunând că a fost o ieşire nepotrivită, o ”stângăcie”, adăugând că nu a înţeles această ”ieşire a ei”.

" "
" "

”Eu sunt unul din ăştia”, a fost prima reacţie a lui Ion Iliescu când a fost întrebat despre şansele unui candidat fără copii să ajungă preşedintele ţării.

Fostul preşedinte a continuat, afirmând că această ieşire a fost nepotrivită, caracterizând-o drept o ”stângăcie”.

”Nu am înţeles această ieşire a ei”, a spus Iliescu.

El a explicat că deşi este cu soţia sa de o viaţă, nu a putut să aibă copii.

”Se întâmplă. Viaţa a făcut astfel că nu am putut. Trebuie judecată viaţa aşa cum e şi nu închipuită”, a susţinut Ion Iliescu.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta a declarat că un bun familist nu înseamnă doar să fie căsători, ci şi ”a avea copii”. ”Toate familiile din România nu candidează la prezidenţiale. În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provind din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, au nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii. Toate familiile din România nu au aceste aspiraţii să ne conducă pe noi toţi ceilalţi, românii, laolaltă”, a spus Firea.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *