Skip to content
Politică

Gabriela Firea, “terorizată” de Liviu Dragnea

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a susţinut joi, la România Tv, că Liviu Dragnea a terorizat-o pe Gabriela Firea şi că avea informaţii că „o vor lucra”.

Gabi şi-a pierdut sănătatea, mare parte din sănătate,  de când este primar general. Şi, în primul rând, cauza principală sunt atacurile care au venit din partea echipei ei. Gabi a fost abandonată„, a declarat Pandele, referindu-se la soţia sa Gabriela Firea.

Întrebat dacă Liviu Dragnea este cel care a abandonat-o, Florentin Pandele a replicat: „Nu vreau să sar pe el. I-am dat un mesaj joi. I-am spus să se intoarcă acasă să-şi câştige libertatea definitiv. Nu am fost de acord absoluit deloc cu ce a făcut. A terorizat-o pe Gabi„, scrie News.ro.

Din momentul în care au  câştigat alegerile parlamentare, au stors-o ca pe o lămâie. Din ianuarie 2017, am realizat, după ce s-a dat Ordonanţa 13, în momentul în care s- a întors şi făcea pe neştiutorul, că „S-a dat în lipsa mea, că nu ştiu”, i-am spus :”Gabi, depune-ţi demisia, din partid şi de la primărie!”. Aveam informaţii că o vor lucra. Mi-au spus miniştri ai Transporturilor:”Nu aveam ce face!” Dacă pleca Gabi, le spunea: „Mai uşor”, a relatat Florentin Pandele la România TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *