Skip to content
Alegeri Politică

Gabriela Firea vs Dragnea. Primarul Capitalei: O să vin și eu după dumnealui oriunde va candida!

Octav Ganea/ INQUAM PHOTOS

Gabriela Firea reiterează varianta de a candida la orice funcţie la care va candida Liviu Dragnea, pentru a-i face concurenţă. Primarul Capitalei se declară dezamăgită de sociologul Marius Pieleanu, care a susţinut că Firea va candida la prezidenţiale din partea Pro România.

Priveam și eu la un post de televiziune declarațiile care păreau foarte ferme ale unui domn profesor, sociolog, analist care scotea din burtă tot felul de informații despre mine. Pur și simplu m-a dezamăgit. Putea să mă sune și să mă întrebe. Nu este nimic adevărat, nici că m-am gândit, nici că am luat în calcul așa ceva. Nu am vorbit cu domnul Ponta nici acest subiect, nici alt subiect. Probabil că face parte din planul de denigrare a mea.

Ce am spus eu este că, având în vedere că domnul Dragnea îmi face viață imposibilă la Primăria Capitalei, am spus la supărare că, dacă tot îmi face dumnealui viață un calvar, o să vin și eu după dumnealui oriunde va candida. Și dacă va candida la Teleorman, mă voi duce și eu și mă voi înscrie”, a declarat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *