Skip to content
Societate

Gafă a ministrul Educației, Ecaterina Andronescu: A uitat în ce județ se află

Inquam Photos / Octav Ganea

Ecaterina Andronescu a încurcat, duminică, numele județului în care se afla, pe care l-a numit Alexandria, în loc de Teleorman. Ministrul Educației a vorbit la congresul de alegeri al PSD Teleorman despre situația învățământului din acest județ, pe care l-a numit însă Alexandria.

Ministrul Educației a avut doar cuvinte de laudă pentru sistemul de învățământ din județul Teleorman, de la procentul bun obținut la Evaluarea Națională până la dezvoltarea universității din Alexandria. În discursul rostit la congresul organizației județene a PSD a încurcat însă numele județului.

Întorcându-ne aici în județul Alexandria am fost martorul începutului universității pe care dumneavoastră astăzi o aveți aici”, a spus ministrul Educației.

Prezent la congres, și vicepreședintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoșilă, a greșit chiar numele partidului partener de guvernare, pe care l-a numit Partidul Socialist Democrat. „Bună ziua, doamnă prim-ministru și președinte al Partidului Socialist Democrat”. Liderul ALDE și-a corectat însă repede greșeala.

Ecaterina Andronescu nu este singura care a făcut astfel de gafe. În luna mai, și premierul Viorica Dăncilă a spus în timpul unei conferințe de presă organizate în Frasin, judeţul Suceava, că se află într-o vizită în judeţul Hunedoara.

Bună ziua. Aş vrea să urez tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara”, şi-a început Dăncilă discursul, moment în care a fost corectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *