Skip to content
Externe

Gafă de proporţii a lui Joe Biden. L-a confundat pe Trump cu George Bush

facebook/joebiden facebook/joebiden

Candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2020 a părut că nu își mai aduce aminte împotriva cui candidează – Biden a părut că îl confundă pe Donald Trump cu fostul președinte George W. Bush.

Încă patru ani cu George, ăă cu George iii… Ne vom găsi în situația, dacă Trump este reales, vom fi într-o altă lume”, a spus fostul vicepreședinte într-un clip video în care apare alături de soția sa.

Jill Biden pare că încearcă, la un moment dat, să-i șoptească soțului ei numele contracandidatului.

Nu este prima oară când Biden face astfel de gafe – fostul vicepreședinte a fost atacat, inclusiv de Donald Trump, pe motiv că nu ar mai avea capacitățile cognitive și energia necesare pentru a rezista rigorilor funcției prezidențiale. Și de această dată, președintele american a profitat rapid de oportunitate pentru a distribui clipul pe rețelele sociale, scrie digi24.ro.

În trecut, cu alte ocazii, Joe Biden a părut că uită numele fostului președinte Obama, alături de care și-a îndeplinit mandatul de vicepreședinte, numindu-l „președintele… șeful meu”, a vorbit despre „candidatura sa la Senat”, iar cu o altă ocazie a uitat în mijlocul frazei fragmentul din Constituție pe care încerca să îl rostească în timpul unui miting de campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *