Skip to content
Politică

Gafă de proporții marca Iohannis. Câte articole are Constituția?

Klaus Iohannis a reușit performanța de a bifa încă o gafă pe lista care începe să fie din ce în ce mai lungă.

Întrebat de un jurnalist sâmbătă, la Braşov, câte articole are Constituţia României, câte dintre acestea se referă la funcţia prezidenţială şi ce prevede primul dintre acestea, Klaus Iohannis a refuzat să răspundă.

„Nu răspund la astfel de provocări. Sunt obişnuit să pun eu întrebările în calitatea mea de dascăl. Dacă aveţi întrebări politice, cu mare plăcere”, a precizat primarul Sibiului.

 

8 comentarii la “Gafă de proporții marca Iohannis. Câte articole are Constituția?

 1. Omul de rind Iohannis CE SA SPUNEM SPRE GAFA LUI MAI NIMIC , TREBUIE SA NE UITAM CE LAST OMUL IN URMA , CE A FACUT IN TRCUT , CE A CONSTRUIT , CE A FACUT DIN SIBIU , UN ORAS EUROPEAN ,NU PUTEM PUNE O ETICHETA UNUI OM DUPA O MICA GAFA , CA NU SIE OMUL CITE ARTICOLE ARE CONSTITUTIA SI CITE DIN ACESTEA SE REFERA LA DREPTURILE PREZEDENTIALE ,,,,, NU CRED CA O SIMPLA GAFA , DAR NU O POT NUMI GAFA O POT NUMI NECUNOASTERE , MULTI DIN ACTUALI MINISTRI NU ISI CUNOSC ATRIBUTILE DAR DOMNUL IOHANNIS CARE INTRA PENTRU PRIMA DATA IN GRUPUL SELECT AL CANDIDATIILOR ROMINI , OMUL NU A STIUT SI NU A VRUT SA INTRE IN POLEMICA CU ZIARISTA SI S DEZVOLTE MAI MULT SUBIECTUL ,,,,, NOAPTE BUNA

 2. astept de nu stiu cati ani sa-l pot vota pe Crin Presedinte!
  si sa am sansa de a vedea tara iesita din ratacirea in pustie.
  cum ar putea crede cineva ca in locul lui
  l-as putea vota vreodata pe JOIAN- un ambalaj gol de salam sasesc de Sibiu???
  cum ar putea sa-si imagineze cineva ca as fi in stare sa-l votez
  pe Joian-NEMERNICUL care l-a tradat atata de marsaveste
  pe Crin -SImbolul Liberal, Speranta nostra intr-o politica ONESTA
  cum ar putea visa cineva ca l-as putea vota vreodata
  pe Joian ETICHETA de prezidentiabil, Posterul si desenul animat
  Joian-Lacusta, retardatul, si abjectul, Klona ratata
  catindatu de carton al limberalilor „noi” basisti, pendelisti
  ————
  nu votez Joian ERZATZ !!!!
  VOTEZ ORIGINALUL Crin!!!!!!!!!!!!
  ———-
  daca nu-i Crin… e… Trandafiri!!!

  1. Toata stima, Cristiana, pentru comentariile tale intotdeauna savuroase,prin umor ,dar si bine argumentate!! Subscriu TOTAL! Romanii nu trebuie sa mai voteze ce vor securistii, adica „raul cel mai mic”,bagat pe gat intru salvarea intereselor lor! Nu am cu cine vota, anulez votul,si scriu Antonescu-votat pe buletin! Partidul care-si bate joc de candidatul sau cu cele mai mari sanse de castig avute de la reinfiintare, lasand tradatorii de tara portokalii sa plimbe peste tot un afis cu citate, isi merita soarta: va ajunge pe mainile lui udrea si basescu dupa ce lacusta isi va fi indeplinit misiunea ,pierzand alegerile!

 3. Asta e coleg de partid cu ala de nu stia cate stele sunt pe steagul UE ? Pai nu cred ca e o problema sa nu stii. Dar cand intrebi niste copii cate stele sunt si te mai si contrazici cu ei, cand tu esti varza, nu mai e acelasi lucru. Se presupune ca stii. La fel si cu nemtalaul asta. Cand te trezesti in fiecare dimineata cu cuvantul „constitutie” in dinti, se presupune ca ai habar de ea. Altfel esti doar un ipocrit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *