Skip to content
Politică

Gafă de proporții a purtătorului de cuvânt al PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, avocat de meserie, a făcut o gafă de proporții după ce senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol.

Sentința a fost dată de magistrații Curții de Apel București, însă purtătorul de cuvânt al PNL nici măcar nu știe ce instanță a judecat dosarul Rompetrol, în care unul din membrii PNL a primit o pedeapsă cu executare.

”Nu comentez deciziile luate de Înalta Curte”, a spus Alina Gorghiu la B1TV.

Deci, Alina Gorghiu, fie nu cunoaște instanțele – lucru prea puțin probabil având în vedere că este de meserie avocat și, totodată, juristul Partidului Național Liberal, fie nu s-a documentat înainte de o apariție publică – lucru inadmisibil pentru un purtător de cuvânt.

5 comentarii la “Gafă de proporții a purtătorului de cuvânt al PNL

  1. Sa inteleg ca are cineva pretentii de la Gorghiu ??? Pai ei nu au nici presedinte legitim, nici statut, nici nimic la PNL, de atata profesionalism juridic. Au doar fuziune. E suficient pentru ei.

  2. Astfel de gafe nu sunt posibile pentru un purtator de cuvant al unui partid cu anvergura PNL. Mai mult, vorbim si de un membru din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, sedinte la care nu stiu cat participa doamna deputat.
    Faptul ca zambim frumos nu este suficient pentru o asemenea functie. Imi pare rau de doamna Gorghiu, dar poate s-ar impune o demisie de onoare. Este doar o părere, aşa ca de la femeie la femeie

  3. Doamna Gorghiu s-a referit la „Inalta curte” respectiv la o instanța de grad superior celei unde s-a judecat in prima instanța adică Tribunalul Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *