Skip to content
Politică

Gafa lui Iohannis, taxată dur de Ponta

Aflat în vizită la Beiu, Teoleorman, premierul Victor Ponta a criticat aspru cererea opoziției privind demisia Avocatului Poporului.

„Nu vreau să mă gândesc ce ar fi însemnat dacă am fi spus noi vreodată că îl băgăm în închisoare pe Avocatul Poporului cum țipă politrucul de dna Udrea”, a spus premierul.

Totodată, acesta a arătat că electoratul are de ales între cei care guvernează,  „cei care fac”, și opoziție, „cei care țipă”.

„Oamenii au de ales între noi, cei care facem, pentru că de aia am zis să îmi zică „fă Ponta, fă Dagnea” , noi facem lucruri iar ei strigă, țipă (..) ne-am săturat cu toții de această ipocrizie a politrucilor. Vă dați seama cine țipă împotriva ordonanței de urgență pentru primari: dnul Iohannis, care a candidat pe listele FDGR și acum e la PNL, dnul Boc care a candidat de la PDL și acum o susține pe dna Udrea, și dnul Blaga (..) Acești trei politruci.

Cât timp voi fi părinte cred că cea mai importantă investiție pe care trebuie să o facă un om în viață sunt copiii. Nu casele, cea mai importantă investiție sunt copiii, pentru că asta rămâne după noi”, a mai spus premierul, făcând referire la afirmația președintelui PNL potrivit căreia a investit în case  pentru că nu a avut copii: „Noi nu am avut copii. Alții au investit în educația copiilor, noi am investit în case”, a spus Iohannis.

 

1 comentariu la “Gafa lui Iohannis, taxată dur de Ponta

  1. Dl Ponta si-a dat singur foc la valiza care si-o pregatise pentru Cotroceni. Toti alegatorii care „reevaluasera” psd-ul in timpul aliantei USL, au revenit cu picioarele pe pamant. E acelasi psd hapsan, incopentent (vezi sosetele flausate ale lui Dragnea purtate cu sandale ), aceeasi putere discretionara de dinainte de 2004, si iarasi in devenire. Si… „fă Ponta, fă Dagnea”, FDGR nu este partid, este asociatie! Membrii unei asociatii pot fi si membri ai unui partid. Vedeti daca ati chiulit de la scoala si ati copiat/plagiat la lucrari, ati ajuns de rasul lumii, habarnistilor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *