Skip to content
Politică

Gafă sau adevăr? Întrebarea cheie a unui lider PDL

Sâmbătă, la Cluj, mii  de susţinători ai lui  Klaus Iohannis s-au adunat pentru a îşi arăta susţinerea faţă de preferatul lor în cursa pentru Cotroceni.

După inscripţiile de pe pancarte, s-au adunat susţinătorii din întregul Ardeal: Maramureş, Mureş, Satu-Mare, Alba, Bistriţa-Năsăud, iar chiar lângă scenă, stategic, stă un grup din Sibiu, care au dat drumul scandărilor, informează ziuadecj.realitatea.net.

În centrul acestui eveniment de campanie, primarul Târgu Mureșului, Dorin Florea, potrivit sursei citate mai sus, a transmis susținătorilor un mesaj ciudat. În dorința de a-l ataca pe Victor Ponta, edilul a afirmat un lucru care dă de gândit. Florea a afirmat că Ponta și ai lui au batjocorit și au mințit românii, făcând ca peste 3 mil. să plece din țară, urmând întrebarea „Noi ce mai așteptăm”?

„Victor Ponta şi ai lui au batjocorit şi au minţit românii şi au făcut ca peste 3 milioane de români să treacă graniţa. Noi ce mai aşteptăm?”, a declarat Dorin Florea.

Să înțelegem că este o gafă a primarului sau a grăit ce a gândit într-un moment de sinceritate?

sursa foto: facebook

3 comentarii la “Gafă sau adevăr? Întrebarea cheie a unui lider PDL

  1. Chiar credeam ca acest domn-DORIN—e un om cu mintea la el– dar exercitiile lungi si dese–IN MANIPULARE –chiar dauneaza tenului—verde inrourat + galben . Poate face cineva repede o statistica cu oamenii care au parasit ROMANIA dupa taierile cu 25 % .

    1. Cei 25% s-au tăiat şi s-au dat înapoi şi acolo unde n-ar fi trebuit.Ţara geme de bugetari care iau bani pe nemuncite, birocraţia e mai stufoasă ca oricând.Puţini birocraţi obisnuiţi cu nemunca au plecat afară.Singurii regretabili sunt medicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *