Skip to content
Politică

Gafă sau adevăr? Întrebarea cheie a unui lider PDL

" "

Sâmbătă, la Cluj, mii  de susţinători ai lui  Klaus Iohannis s-au adunat pentru a îşi arăta susţinerea faţă de preferatul lor în cursa pentru Cotroceni.

După inscripţiile de pe pancarte, s-au adunat susţinătorii din întregul Ardeal: Maramureş, Mureş, Satu-Mare, Alba, Bistriţa-Năsăud, iar chiar lângă scenă, stategic, stă un grup din Sibiu, care au dat drumul scandărilor, informează ziuadecj.realitatea.net.

" "

În centrul acestui eveniment de campanie, primarul Târgu Mureșului, Dorin Florea, potrivit sursei citate mai sus, a transmis susținătorilor un mesaj ciudat. În dorința de a-l ataca pe Victor Ponta, edilul a afirmat un lucru care dă de gândit. Florea a afirmat că Ponta și ai lui au batjocorit și au mințit românii, făcând ca peste 3 mil. să plece din țară, urmând întrebarea „Noi ce mai așteptăm”?

„Victor Ponta şi ai lui au batjocorit şi au minţit românii şi au făcut ca peste 3 milioane de români să treacă graniţa. Noi ce mai aşteptăm?”, a declarat Dorin Florea.

Să înțelegem că este o gafă a primarului sau a grăit ce a gândit într-un moment de sinceritate?

sursa foto: facebook

3 comentarii la “Gafă sau adevăr? Întrebarea cheie a unui lider PDL

  1. Chiar credeam ca acest domn-DORIN—e un om cu mintea la el– dar exercitiile lungi si dese–IN MANIPULARE –chiar dauneaza tenului—verde inrourat + galben . Poate face cineva repede o statistica cu oamenii care au parasit ROMANIA dupa taierile cu 25 % .

    1. Cei 25% s-au tăiat şi s-au dat înapoi şi acolo unde n-ar fi trebuit.Ţara geme de bugetari care iau bani pe nemuncite, birocraţia e mai stufoasă ca oricând.Puţini birocraţi obisnuiţi cu nemunca au plecat afară.Singurii regretabili sunt medicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *