Skip to content
Politică

Gafă sau inconștiență? Ce l-a întrebat Oprescu pe unul dintre complici chiar în sediul DNA?

După ce a fost oprit în trafic și reținut, primarul Capitalei a fost dus la sediul DNA de către procurori. Pe hol, în sediul DNA, inainte de a ajunge la audieri, Oprescu s-a intalnit pentru cateva clipe cu complicele sau, care care are calitatea de suspect, întrebându-l pe acesta: „Erau marcați?”. Apoi, cei doi au stabilit: „Nu dăm declarații…”,  „Nu dăm declarații, chemăm avocatu`.

După momentul aducerii la sediul Direcției Naționale Anticorupție, inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA a discutat cu (…..) pe holul instituției, indicându-i în mod repetat că „Nu dăm declarații…”, „N-o să dăm declarații.”, „Nu dăm declarații, chemăm avocatu`.” ((…..) ).

După acest moment, inculpatul a început să-i adreseze întrebări lui (…..), menite să afle dacă acesta din urmă, prezent în sediul D.N.A. când a ajuns Primarul, a reușit să afle probatoriul existent. Astfel, după ce inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA a întrebat „Erau marcați?” și, aflând că (…..) nu cunoaște această informație, a stabilit strategia pe care o va urma, cerându-i suspectului să facă la fel: „Banii. …[neinteligibil, vorbește în șoaptă]… ai venit să… doamna (…..) cu Groapa…”, „De aia..”, mai precis „De aia te-am chemat, cu Groapa… madam (…..) ..”, încercând așadar să determine suspectul să susțină că motivul sosirii sale în imobilul de la (…..) nu avea legătură cu vreo sumă de bani”, se arată în referatul procurorilor DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *