Skip to content
Showbiz

Gala Critics Choice Awards, amânată din cauza pandemiei

Facebook

Cea de-a 27-a ediţie a galei anuale Critics Choice Awards va fi amânată în contextul creşterii numărului de cazuri de coronavirus pe teritoriul Statelor Unite, au anunţat organizatorii, potrivit DPA.

Critics Choice Association, organizatorul galei, a precizat că a ajuns în mod ”colectiv” la decizia ”prudentă şi responsabilă” de a amâna evenimentul programat pentru 9 ianuarie în Los Angeles, la două zile după ce anunţase că gala se va desfăşura cu prezenţă fizică, notează agerpres.ro.

Decizia survine după ce alte ceremonii, evenimente şi producţii de pe teritoriul Californiei au fost nevoite să îşi anuleze desfăşurarea sau recurgă la un format online din cauza apariţiei unor noi focare de coronavirus.

“’După o atentă analiză şi discuţii sincere cu partenerii noştri de la The CW şi TBS, am ajuns în mod colectiv la concluzia că decizia prudentă şi responsabilă în acest moment este de a amâna cea de-a 27-a ediţie a galei anuale Critics Choice Awards, stabilită iniţial pentru 9 ianuarie 2022”, a precizat organizaţia.

”Comunicăm constant cu oficialii sanitari din comitatul LA şi depunem în prezent eforturi active pentru a găsi o nouă dată în perioada viitorului sezon al premiilor când să desfăşurăm gala noastră anuală cu prezenţă fizică, siguranţa şi sănătatea tuturor fiind prioritatea noastră principală”, a mai spus organizaţia.

”Vom oferi detalii suplimentare prietenilor şi colegilor noştri din industria de divertisment imediat ce le vom avea”.

Noua dată de desfăşurare a ceremoniei nu a fost anunţată încă.

BAFTA Los Angeles şi-a anulat de asemenea evenimentul anual Tea Party preconizat să se desfăşoare cu prezenţă fizică la hotelul Four Seasons din Beverly Hills pe 8 ianuarie invocând motive similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *