Skip to content
Galați Știri locale

Galaţi: Amenzi pentru administratorii unor localuri în care se desfăşurau evenimente cu zeci de participanţi

Facebook

Poliţiştii din Galaţi au întrerupt în noaptea de sâmbătă spre duminică o nuntă de argint la care participau zeci de persoane, dar au oprit şi un botez, administratorii localurilor fiind amendaţi.

Potrivit IPJ Galaţi, sâmbătă seară, în intervalul orar 20.00- 23.00, poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi, împreună cu jandarmi, inspectori din cadrul OPC, DSP şi ITM, au făcut verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecţiei cu virusul Sars Cov2.

Cu această ocazie, au constatat că în incinta unui salon de evenimente, situat în municipiul Galaţi, str. Brăilei, se desfăşoară un eveniment privat, respectiv o nunta de argint, la care participau aproximativ 70 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar participantii au plecat, administratorul societăţii comerciale fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat că un alt eveniment privat, respectiv botez, se desfăşura la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, din localitatea Sat Costi, comuna Vânători, la acesta participând 30 de persoane. Şi în acest caz, administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în valoare de 6 000 de lei, evenimentul fiind întrerupt.

În judeţul Galaţi, ultimele date arată că de la debutul pandemiei s au înregistrat 5795 de bolnavi de coronavirus, cu 203 persoane decedate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *