Skip to content
Galați Știri locale

Galaţi: Bebeluş în vârstă de o lună în stare gravă la spital. Tatăl susţine că l-ar fi lovit din greşeală în cap, în timp ce dormeau

Facebook/politie

Un bebeluş în vârstă de o lună din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, a fost internat în stare gravă la Spitalul de Copii, tatăl său susţinând că l-a lovit în cap în somn, dat fiind că dormeau în acelaşi pat. Bebeluşul este în stare critică.

Conform IPJ Galaţi, marţi, Spitalul de Pediatrie Galaţi a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, la această unitate, se află internat, în stare gravă, un copil minor, în vârstă de o lună.

În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Din primele verificări a rezultat că tatăl bebeluşului, un bărbat de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, l-ar fi lovit, fără intenţie, în zona capului, în timp ce dormea cu acesta în acelaşi pat, informează news.ro.

În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în funcţie de concluziile acesteia şi de rezultatele investigaţiilor, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei.„, precizează IPJ Galaţi.

Bebeluşul dormea în acelaşi pat cu tatăl şi cu mama lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *