Skip to content
Societate

Galați: Incendiu în bucătăria Spitalului de Copii ”Sf. Ioan” – 85 de persoane, între care 41 de copii, s-au autoevacuat

Captura video

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, în bucătăria Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” Galaţi, iar 85 de persoane, între care 41 de copii, s-au autoevacuat. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar intervenţia s-a finalizat fără a exista persoane care să aibă nevoie de ajutor medical, potrivit news.ro.

UPDATE: ISU Galaţi a precizat că intervenţia de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” Galaţi s-a finalizat şi a ars un corp de iluminat.

S-au autoevacuat 85 de persoane, dintre care: 41 copii, 33 părinţi, 8 asistente medicale, 1 îngrijitoare, 2 infirmiere”, a transmis ISU Galaţi.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform ISU Galaţi, joi după-amiază, la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu la bucătăria Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galaţi. Acolo s-au deplasat mai multe autospeciale, care au intervenit în sprijinul bolnavilor.

”Nu sunt persoane intoxicate. Din cauza fumului s-a decis evacuarea saloanelor de la etajul 2”, au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *