Skip to content
Galați Știri locale

Galaţi: Număr record de persoane declarate vindecate de COVID-19 într-o singură zi în judeţ

Inquam Photos/Octav Ganea

Până acum, 15.075 de persoane au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 în judeţul Galaţi, iar 12.695 de persoane au fost declarate vindecate, potrivit Adevarul.

Numărul de persoane diagnosticate cu COVID-19 se menţine ridicat în judeţul Galaţi, dar în ultimele zile s-a costatat o creştere semnificativă a persoanelor declarate vindecate. Astfel, potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Galaţi şi transmise de Prefectura Galaţi, 478 de gălăţeni au fost declaraţi vindecaţi în ultimele 24 de ore, de departe cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

În acelaţi interval de timp,  236 de persoane au fost confirmate pozitiv, iar 6 persoane au decedat, ridicând la 387 de persoane numărul celor care au pierdut lupta cu virusul de la debutul pandemiei. 15.075 de persoane din judeţul Galaţi s-au infectat cu noul coronavirus, iar 12.695 de persoane au fost declarate vindecate. 952 de persoane sunt în carantină la domiciliu, 55 de persoane sunt în carantină instituţionalizată, 320 de persoane sunt în izolare instituţionalizată, iar 1.649 de persoane au fost plasate în izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *