Skip to content
Galați Știri locale

Galați: O femeie care ştia că este bolnavă de COVID, prinsă în timp ce vindea legume la o tarabă din piaţă

Inquam Photos/Octav Ganea

O femeie de 50 ani din Galaţi, confirmată pozitiv cu COVID, a fost surprinsă în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă din piaţă. Ea a fost amendată cu 1.000 de lei, anunţă Poliţia Locală,

Potrivit poliţiştilor locali, femeia a fost depistată cu COVID în data de 25 martie 2021 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 8 aprilie. Cu toate acestea, ea s-a dus la piaţă să vândă produse agroalimentare.

Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr.3 au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numita O.E., în vârstă de 50 ani, din Galaţi. Persoana în cauză a fost depistată pe Aleea Comerţului din Micro 19, în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă, deşi în data de 25 martie 2021, a fost depistată pozitiv cu Covid 19 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 08 aprilie 202”, a anunţat Poliţia Locală Galaţi.

În perioada 29 marti- 04 aprilie 2021, agenţii Poliţiei Locale Galaţi, în cadrul Planului de măsuri specific, în care sunt angrenate toate structurile operative, au aplicat, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020, un număr de 141 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de peste 70.000 lei.

Tot în vederea combaterii efectelor pandemiei cu COVID-19, poliţiştii locali au întreprins acţiuni specifice pe un număr de 624 de mijloace de transport în comun. În cadrul acestor activităţi, 1.325 de călători au fost avertizaţi verbal şi alti 13 au fost sancţionaţi. De asemenea, 88 de persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu, au fost verificate de către poliţiştii locali.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *