Skip to content
Galați Știri locale

Galaţi: O maşină a intrat pe trotuar încercând să evite un alt autovehicul şi a lovit trei pietoni

Facebook/politie

Trei pietoni au fost răniţi marţi dimineaţă, la Galaţi, după ce o maşină care a vrut să evite impactul cu un alt autoturism al cărui şofer a virat la stânga fără să se asigure a ajuns pe trotuar.

Din primele informaţii, accidentul s a produs pe strada Traian Vuia din municipiul Galaţi, pe un segment de drum pe, care se fac lucrări.Un şofer în vârstă de 48 de ani ar fi virat la stânga fără să se asigure. În acel moment, un alt şofer care circula regulamentar ar fi tras de volan pentru a evita impact, ajungând astfel pe trotuar, unde maşina a lovit trei pietoni.

Victimele sunt două femei, de 47 şi 63 de ani şi un bărbat, de 53 de ani, informează news.ro.

După accident, şoferul care a făcut manevra fără să se asigure a plecat de la locul accidentului, însă a fost identificat rapid de poliţişti.

„Din primele informaţii, au fost implicate două autoturisme şi au fost răniţi uşor 3 pietoni.  Unul dintre conducătorii auto implicaţi a părăsit locul faptei şi a fost ulterior identificat in persoana unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Galaţi.

Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii accidentului.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschisdosar penal pentru vătămare corporală din culpă  şi părăsirea locului accidentului.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *