Skip to content
Galați Știri locale

Galați: Percheziţii într-un caz de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 3,7 milioane de lei

Inquam Photos / Virgil Simonescu
" "

Poliţiştii fac miercuri dimineaţă două percheziţii, în judeţul Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de peste 3.700.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 26 august 2020, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 2 percheziţii domiciliare, în judeţul Galaţi, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în formă continuată”, conform IGPR.

" "
" "

În cauză există suspiciunea că, în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2019, reprezentanţii unei societăţi comerciale nu ar fi evidenţiat în actele contabile ale societăţii şi în declaraţiile depuse la organele fiscale o parte din veniturile realizate.

De asemenea, aceştia sunt bănuiţi că ar fi evidenţiat în documentele fiscale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, respectiv achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cauzând bugetului de stat un prejudiciu total de 3.734.064 de lei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *