Skip to content
Galați Știri locale

Galaţi: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Tecuci din cauza unui incendiu

ISU Galaţi

20 de persoane s-au autoevacuat, iar alte două – o bătrână imobilizată şi un copil – au fost evacuate de pompieri, în urma unui incendiu puternic care a izbucnit, duminică după-amiază, într-un bloc din Tecuci, judeţul Galaţi. Pompierii au stabilit că focul a pornit într-un spaţiu de depozitare, unde un grătar a fost folosit şi lăsat aprins, nesupravegheat.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, incendiul a izbucnit într-un bloc situat pe strada Ştrandului din municipiul Tecuci. În momentul în care au ajuns la locul intervenţei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o încăpere situată la etajul IV, folosită ca spaţiu de depozitare.

Potrivit sursei citate de News.ro, salvatorii au evecuat o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, şi o fată de 12 ani. Alte 20 de persoane, care locuiau la etajele III şi IV, s-au autoevacuat. Acolo au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. În urma anchetei, pompierii au stabilit drept cauză a incendiului un grătar folosit şi lăsat nesupravegheat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *