Skip to content
Societate

Galați revine în scenariul galben, după doar o săptămână de relaxare

Se înăspresc măsurile anti-Covid 19 din orașul Galați după ce numărul persoanelor infectate a crescut. Municipiul a reintrat în scenariul galben, la doar câteva zile după ce fuseseră implementate măsurile din scenariul verde. Noile restricții se aplică începând de luni.

Decizia autorităților a fost luată după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a crescut. În prezent, rata de infectare în orașul Galați este cuprinsă între 1,5 și 3 persoane la mia de locuitori.

Cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile și sălile cu jocuri de noroc din Galați rămân deschise după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a crescut. Totuși în interior nu pot fi primite persoane decât în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului, scrie hotnews.ro.

De asemenea, activitățile economice pot fi desfășurate doar în intervalul orar 6,00-23,00. Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măștii în spațiile publice și restricționarea circulației pe parcursul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *