Skip to content
Galați Știri locale

Galaţi: Un bărbat s-a urcat pe o antenă de comunicaţii şi a ameninţat că se aruncă în gol de la peste 40 de metri

smurd.ro
" "

Un bărbat de circa 50 de ani s-a urcat pe o antenă de comunicaţii şi a ameninţat timp de o oră şi jumătate că se aruncă în gol, de la o înălţime de circa 40 de metri, acuzând unele probleme pe care le are cu Primăria Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost solicitat să intervină la o tentativă de suicid, în zona Gării din municipiul Galaţi.

" "

Un bărbat de circa 50 de ani se urcase pe o antenă de comunicaţii şi ameninţa că se aruncă în gol, de la circa 40 de metri, acuzând unele probleme şi nemulţumiri legate de activitatea Primăriei Galaţi.

”La faţa locului s-au deplasat o autoscară si echipajul SMURD tip B de la Detasamentul de Pompieri Galaţi. O persoană de circa 50 de ani ameninţa că se aruncă în gol de la circa 40 de metri dacă nu îi sunt rezolvate unele
probleme cu Primăria Galaţi”, a declarat Chiriţă.

La faţa locului s-au deplasat ulterior un negociator din cadrul IPJ Galaţi, dar şi un angajat al Primăriei, care după  circa o oră şi jumătate, au reuşit să-l convingă pe protestatar să coboare singur de pe antenna.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical.

El a mai avut o tentative de sinucidere şi în primăvara acestui an, când s-a urcat pe aceeaşi antenă şi a ameninţat că se aruncă în gol.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *