Skip to content
Coronavirus

Galaţi: Un tânăr de 20 de ani a ieşit din izolare după doar o zi, fiind prins de jandarmi şi introdus în carantină. El a spus că s-a plictisit în casă

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Galaţi a fost prins de jandarmi, la doar o zi după ce intrase în izolare la domiliciu deoarece venise din Olanda. E a mers la un magazin, fiind însoţit de doi prieteni. Tânărul şi-a motivat gestul, spunând că “este obişnuit să umble mult şi s-a plictisit în casă”.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Galaţi, a fost introdus de către jandarmi în carantină, după ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

" "

În momentul în care s-a întors din Olanda, prin vama Nădlac II, şi i s-a permis intrarea în ţară, un tânăr în vârstă de 20 ani, din judeţul Galaţi, s-a angajat că va respecta măsura autoizolării la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. A doua zi însă, în jurul orei 23:00, tânărul s-a întâlnit cu doi prieteni din comună şi s-au deplasat în municipiul Tecuci.

“La ora 23:30 cei trei tineri au fost observaţi de către jandarmi la un magazin din oraş, iar în momentul în care li s-au cerut documentele, aceştia au prezentat declaraţia pe proprie răspundere şi cartea de identitate. După verificarea bazei de date cu persoane aflate în izolare, jandarmii au observat că asupra unuia dintre ei este dispusă măsura izolării la domiciliu. Întrebat de ce nu a respectat măsura impusă de autorităţi şi pe care s-a angajat că o va respecta, tânărul a spus că «el este obişnuit să umble mult şi s-a plictisit în casă»”, se arată în comunicat.

Tânărul a fost introdus în carantină pentru o perioadă de 14 zile, iar toate cheltuielile legate de cazare şi masă vor fi suportate de către acesta. Totodată, jandarmii l-au amendat cu 2.000 lei.

Cei doi prieteni care îl însoţeaui au fost izolaţi la domiliciu şi amendaţi în total cu 800 de lei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *