Skip to content
Societate

Gâlceava ministrului Transporturilor cu investitorii străini. Sau cum să fii sigur că păstrezi infrastructura din evul mediu

Inquam Photos / George Călin

Ministrul Cuc s-a suparat pe spaniolii de la COMSA că au terminat de construit lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj și le-a reziliat contractul. Investitorii străini așteptau să facă recepția.

Chiar dacă finalizarea acestei porțiuni de autostradă a însemnat un adevarat război al nervilor, instrumentat cu multă abilitate de CNAIR, în care constructorul a pierdut timp, bani, energie și încrederea în corectitudinea și buna-credință a autorităților române, asocierea formată din TELOXIM CON – COMSA – ALDESA CONSTRUCCIONES – ARCADIS EUROMETUDES, care a câștigat licitația pentru lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj, s-a încăpățânat să continue lucrările, să le termine și să le supună recepției CNAIR.

După două săptămâni de așteptare, după toate declarațiile guvernanților noștri care deplâng starea deplorabilă a infrastructurii din România și promisiunile că ”vom face”, ”vom intensifica”, ”România are nevoie de infrastructură”, ”ne luptăm să aducem investitori în țară”, rezilierea contractului finalizat a căzut ca un trăznet pe capul constructorului.

Mai mult, subalternii ministrului de la CNAIR îi sar în ajutor și mint, cot la cotul cu șeful lor, publicând fotografii false cu autostrada.

Imagini pentru CNAIR

Constructorul nu se lasă mai prejos și pune la dispoziție fotografii reale ale autostrăzii.

Foto Comșa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *