Skip to content
Politică

GALERIE FOTO | A început campania pentru referendum. Imagini cu tabăra pro-familie tradițională

aifs.gov.au

Curtea Constituţională a dat aviz pozitiv, luni, asupra Legii de revizuire a Constituţiei adoptată săptămâna trecută de Senat, în calitate de for decizional, şi care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Pe ordinea de zi a şedinţei de luni a CCR s-a aflat Legea de revizuire a Constituţiei României, în acest caz Curtea Constituţională sesizându-se din oficiu.

CCR a dat aviz pozitiv asupra acestei legi, astfel că va fi organizat referendumul privind revizuirea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, potrivit news.ro.

Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat în 11 septembrie, cu 107 voturi „pentru”, 13 voturi „împotrivă” şi şapte abţineri, proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent.

Referendumul pentru familie a generat numeroase dispute între tabăra care susține modificarea Constituției și cea care se opune. Tabăra pro-familie tradițională a început campania prin care susține un vot favorabil modificării Constituției, după cum vedeți în imaginile pe care vi le prezentăm:

SURSA FOTO: Octav Ganea | Inquam Photos

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *