Skip to content
Politică

GALERIE FOTO Protest inedit cu cuțite și vopsea roșie împotriva lui Toader. Sandy și Dide, ridicați de poliție

Octav Ganea-Inquam Photos

Un protest inedit împotriva Legii recursului compensatoriu a avut loc, luni, la sediul Ministerului Justiţiei, unde doi bărbaţi au aruncat vopsea roşie şi cuţite pe scările Ministerului Justiţiei.

Protestul a avut loc după crima comisă la Mediaş, judeţul Sibiu, de un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu. Agresorul, eliberat în mai 2018 din penitenciar, a lovit victima de unsprezece ori cu un cuţit. De asemenea, aceştia au împrăştiat pe scări şi fotografii ale ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. În cele din urmă, autorii protestului au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la secţie, potrivit news.ro.

Ministerul Justiţiei afirmă, în răspunsul la o interpelare a deputatului liberal Florin Roman, că 188 de infractori liberaţi mai devreme in baza legii recursului compensatoriu au comis noi fapte cu violenţă: crime, tentative de crimă, violuri, tâlharii.„În cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader susţine că 188 de infractori liberaţi mai devreme in baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violenţă: crime, tentative de crimă, violuri, tâlhării. O altă informaţie oficială este că în perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberaţi, în baza aceleiaşi legi, 10.880 de deţinuţi. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit in unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, iar 188 au comis violuri, crime şi tâlhării”, precizează Florin Roman.

Vă prezentăm imagini de la protestul inedit:

De asemenea, vă prezentăm imagini cu momentul în care Cristian Dide și Sandy, autorii ineditei forme de protest, au fost săltați de politiști: 

Sursa foto: Octav Ganea-Inquam Photos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *