Skip to content
Sport

Garderoba Primei Doamne, luată la puricat. Ce ținute a purtat în SUA FOTO

www.expresspress.ro

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis, în vizita oficială pe care acesta a desfășurat-o în SUA și, așa cum ne-a obișnuit, aceasta a bifat două apariţii extrem de elegante, pentru care nici nu a băgat foarte adânc mâna în buzunar.

La evenimentul organizaţiei American Jewish Committee, soția președintelui a ales să poarte o rochie neagră cu mici detalii florale, din crep de mătase italian, creaţie a designerului Andreea Tincu. Rochia cu flori aplicate poate fi cumpărată online şi costă 1.390 de lei.  Soţia preşedintelui a accesorizat ţinuta cu o geantă nude şi o pereche de sandale negre cu aplicaţii metalice, scrie Click!

 

-237267

-237266
”Costumul este realizat din brocard, un material de lux importat din Israel, achiziţionat cu 50 de euro metrul. Ţinuta lui Carmen e realizată din 3 metri de ţesătură şi am realizat-o destul de repede, în câteva zile. Eu am dimensiunile doamnei, dar a venit şi de două ori la probă. Lungimea fustei este medie, îi acoperă genunchiul, aşa cum de altfel cere şi protocolul la astfel de întâlniri importante”, a declarat Eli Lăslean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *