Skip to content
Politică

Gaşca lui Răzvan Sava de la PMB are grijă să lase în urmă tunuri de milioane, retrocedări şi angajări cu dedicaţie

Gaşca PNL-istului Răzvan Sava (edilul general interimar) de la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) are grijă să lase în urmă tunuri de milioane, retrocedări şi angajări cu dedicaţie.

De mai bine de trei săptămâni, liberalii sunt precum furnicile în Primăria Capitalei. Ce nu au făcut în patru ani de mandat, se pare că se grăbesc să facă pe ultima sută de metri. Și, ca să fie siguri că vor termina treaba, aceștia mai trag de timp – au cerut judecătorilor să nu valideze încă noile mandate, pe motiv că ei încă nu s-ar fi hotărât asupra listei aleșilor generali.

Culmea este că de aproximativ trei săptămâni, pe liberali i-a apucat hărnicia în sediul Primăriei Capitalei: se semnează dispoziții de despăgubiri pe Legea nr. 10/2001 sau de punere în posesie pe bandă rulantă, caiete de sarcini pentru licitații și numiri  în funcții, prin concursuri, organizate pe repede înainte. „Coincidență”, tot a unor liberali.

Reporterii Cetățeanul.net au aflat că în ultima lună de mandat, în luna mai, conducerea interimară a Capitalei a decis să fie mărinimoasă: zeci de Dispoziții de primar de punere în posesie sau despăgubiri de milioane de euro au fost semnate pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale care au avut loc pe data de 5 iunie. Potrivit legii, Dispozițiile au fost trecute la secret, și pot fi consultate doare de către cei care sunt parte în dosarul de retrocedare.

Contactat de către publicaţia citată, primarul interimar Răzvan Sava susține că nu știe despre ce este vorba, pentru că atribuțiile privind legea zece sunt preluate de către viceprimarul liberal Mircea Raicu și că el are competența dea semna Dispozitiile privind Legea 10.

Citiţi mai multe AICI.

1 comentariu la “Gaşca lui Răzvan Sava de la PMB are grijă să lase în urmă tunuri de milioane, retrocedări şi angajări cu dedicaţie

  1. Este foarte bine cå acest specimen face parte din marele PDL vârât in PNL, ca sa vada bucurestenii ce au pierdut ca nu au votat defunctul partid liberal la alegerile locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *